Weboldal készítés

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik webes fejlesztés területén. Fejlesztéseinket a népszerű és elterjedt PHP nyelvben végezzük és MySQL adatbázist használunk. Kizárólag egyedi szoftvereket fejlesztünk, nem pedig ingyesen elérhető keretrendszerket alkalmazunk és alakítunk át.

Egyedi igények felmérése után árajánlatot adunk a weboldal elkészítésére. Első lépésként mindig egy weboldal tervezetet készítünk, amelyet grafikus tervez meg. Amennyiben ez az igényeknek megfelelő, átültetjük a gyakorlatba, azaz böngészővel megnézhető formátumba (HTML, CSS, JS). A végső fázisban pedig felprogramozzuk a weboldalat a tartalomnak megfelelően.

Webáruház készítés

Cégünk már több webáruházat is készített, amelyeket saját vagy külső cég által fejlesztett számlázó rendszerekkel is összeintegráltunk. Webáruház tervezés során is fontos szempont az adott cég tevékenységi területe, hogy a keresés és megrendelés menete minnél jobban igazodjon az adott megrendelő igényeihez.

Adminisztrációs felület

Igény esetén adminisztrációs felületet készítünk hozzáértő ügyfeleinknek, amely segítségével bizonyos, előre leprogramozott műveleteket elvégezhetnek.

Weboldal karbantartás

Igény esetén általánydíjas weboldal karbantartást is vállalunk, a Megrendelő által küldött anyagokat feldolgozzuk és felrakjuk a weboldalra. Fontos, hogy ezek legfőképpen csak a tartalmi részt és nem a weboldal struktúráját, annak átalakítását érintik.

SEO és Adwords

Fejlesztéseink során figyelembe vesszük az éppen aktuális Google irányelveket, hogy a weboldal kereső-optimalizálás szempontból (SEO) is megfelelő legyen. Vállalkozunk online marketing segédkezésében, kezeljük Google Adwords fiókját, hogy minél több látogatója legyen a hirdetésekből.

 

Egyedi fejlesztés előnyei